MUIDEN

Rioolservice met bijzondere technieken

We gebruiken bijzondere methoden om de problematiek bij uw riolering op te lossen. Zo detecteren we een breuk, put of ander buisprobleem met onze riooldetector. Dit is een zender die in het riool gaat en zo de positie van de breuk of put aangeeft.
Als uw riolering herstelwerkzaamheden nodig heeft, kunt u bij de rioolservice van ons bedrijf in Muiden terecht. Wij gebruiken ook camera-inspectie om de problemen te signalen in de buizen. Wanneer de riolering verzakt is, er wortels ingroeien en er slijtage is aan de buizen, kunt u altijd met ons ontstoppingsbedrijf contact opnemen.
Om de rioolproblemen te lokaliseren is de camera van belang. We zetten dan speciale kleurencamera’s in, waarmee we het riool vanbinnen goed kunnen bekijken. De camera legt de beelden vast op dvd of usb, zodat we snel de problemen aan kunnen pakken. Dit scheelt ons zoekwerk en bespaart u tijd en geld. Wat wilt u nog meer?

Calamiteitenservice van ons bedrijf in Muiden

Soms heeft u een ontstopping die direct aangepakt moet worden. Dan kunt u rekenen op onze spoed ontstoppingsdienst. We kunnen vaak uw probleem meteen oplossen. Mochten er grotere reparaties bijkomen, dan maken we geheel vrijblijvend een offerte voor u.
Hebt u een probleem met uw afvoer of riolering in de buurt van of in Muiden? Dan staat ons team voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met een van onze monteurs op en wij helpen u en uw riolering verder.

STUUR ONS EEN BERICHT

Heeft u vragen? Stuur ons gerust een email of neem contact op via telefoon.

CONTACT INFORMATIE

Rioolservice Martin (Postadres)

Wormerweg 4G-50
1311 XB Almere

06 – 333 08 287

rioolservicemartin@gmail.com

TOP
Call Now Button